What are you gonna do when they smile at you but you know they're all faces out of truth, you know, don't trust those eyes at all.

Bästa dan! Åkte in till stan med Madde och Angelica för att fika och shoppa men det slutade med att vi bara satt på cafét i flera timmar och pratade istället, så jävla underbara människor asså! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var så jävla härligt, de är sånna där människor som man vet att man kan lita på! Sen på köpet hittade jag en jätte fin jacka för 150kr. Cafét låg inne på h&m så jag testade den bara snabbt när vi skulle gå så satt den så bra att jag inte kunde låta bli. har känt att jag behöver en ny höstjacka ett tag så det blev asbra.

Sunday

Shitt asså, jag har haft så sjukt kul den här helgen! Festen var super lyckad! Jag somnade inte förän typ 4 på morgonen och sen lyckades jag vakna klockan 8 och va aspigg så jag gick upp och började städa, några människor sov över och vi typ spelade spel, köpte hem lunch och hade allmänt kul hela dan! Idag ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt, typ ta igen de tv serier jag missat under veckan och typ gå ut med hunden bara. Juste, Madde vann bästa utklädnad, hon hade klätt ut sig till en vandrande chipspåse eller vad man ska kalla det, hon såg ut lite som en sån där militär från tv-spel bara att hennes uniform beståd av ihoptejpade chipspåsar, sjukt coolt!
pussar på er!

Feeest!

Har haft så sjukt mycket att göra de senaste dagarna så har inte hunnit sätta på datorn, hinner inte skriva mer nu heller, det är paaartytajm. bajsbajs

Måste spriiiiiiiiinga

Snabbt inlägg!
Glömde att man ska bära lila idag så jag fick måla naglarna istället eftersom jag redan klätt på mig och inte pallade byta om, mina betyg kommer värkligen att sjunka den här terminen! fick VG- på psykologin... jaja, inget att göra. Typ.
Peace out

It must be the angels on a rampage, they're taking matters into their own hands

Det blev visst inge jobb idag, jag åkte för att hämta Mikael men när jag kom dit bestämdes det att han skulle åka hem till en kompis istället men hans pappa sa att jag får betalt ändå så då känns det lite bättre eftersom jag hade åkt dit i onödan, fick iofs en trevlig promenad i solskenet. Dom jag jobbar för är så snälla! Det har bestämt att om det ändras samma dag och att jag inte behöver hjälpa dem med hämtning så kommer jag att få betalt ändå! Just idag kändes de ju bra eftersom jag åkt dit i onödan men utöver det så tycker jag egentligen inte att de behöver göra det!
Jag ska i alla fall ta tag i pluggandet nu så jag får det överstökat!

Skolan.

Sitter på religionkunskapslektionen och typ halvt sover. Idag är det jobb som gäller och jag tänker va lite duktigt och kanske plugga lite samtidigt, vill verkligen bli klar med graffiti uppsatsen innan lovet så att jag kan ta det lugnt och kanske jobba lite på projektarbetet men utan stress.
Fett tråkigt inlägg det här blev, som om ni bryr er om vad jag ska göra på jobbet liksom! Igår när jag gick hem från gymmet kom jag på att det tråkigaste med att träna under den här årstiden är att det är ljust ute när man går in på gymmet och sen när man ska hem är det kolsvart ute, man blir ju fett deppig! Meeeeeen nu måste jag nog ägna mig åt den otroligt intressanta lektionen om Buddismen. :P Pussjaoooo

Without you I am alright, I love my life today, but I love you so much more

Sitter och fryser i soffan, ska precis plocka fram svenskan som ska göras till imorn, fett tråkigt men det måste göras i alla fall. Jag fick VG+ på ett svenskaprov om "Den unge Werthers lidande" hon skrev att det var jättebra men att jag glömt beskriva hur miljön beskrevs i boken och därför blev det sämre betyg. Min värld rasar inte runt mig, känns bra! Men jag måste i alla fall ta tag i läxan nu, jag var på gymmet lite längre tid än vanligt idag trots den stora mängden godis som låg och pressade i magen på mig! :P

I don't need another umbrella, I'm already wet from head to toe...

Asså jag typ spamar den här bloggen just nu men jag lovar (nästan), det kommer bara att bli färre och färre med tiden men nu är jag så taggad att jag måste skriva. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, är typ konstant hypad, okej, inte konstant men jätte ofta och typ fett glad hela tiden, jag känner lixom inte igen mig själv. But I like it! Hoppas bara inte att et typ slår tillbaka mot mig till slut... :P
Jag pallade inte plugga, kollade bara igenom religionen och delade den sen med läraren och that's it. Har lite huvudvärk efter dagen, mycke stå och lite vätska... men det är okej, jag lyssnar på Sunrise avenue.
Haha, meeeeeeeeeeeeeeeees! :P
It's all been done, we failed long tiiiiiiiiiime ago and we know why. It's all gone now and there's no neeeed to try. It's time to kiss goodbye!!
(Jag gör tummen upp)

Pluggis.... nästan

Hellu!
Kom hem för lite drygt en timme och har sen dess käkat lite middag och nu förbereder jag mig på att plugga lite svenska och kanske läsa igenom religionen en gång vilket jag inte har gjort men nu har tid med eftersom några i klassen lyckats skuta (stavas det så? ser konstigt ut..) upp deadlinen till på onsdag istället för idag. :P Får se hur mycke jag lyckas få gjort.
kraaamisar

Goneiden eller hur det nu stavas (jag kan inte turkiska)

Sitter och äter frukost och tittar på vakna med the voice, havregrynsgröt med kanelade äppelbitar, muuuuuums! Idag är det English jaaoooo sen FN-DAGEN i skolan som jag är sjuuuuukt duktig och hjälper till med! Hehe, Sen är det bara 4 dagar kvar till Halloweenfeeest och loov! :P Happyface!

You don't need a guide to help, I know you'll be fine when the winds calm down.

Engelska, check. Okej nästan, jag renskrev det som jag skrev förra vecken men tekniskt sett hade jag en fråga till att svara på men jag låtsas som att jag glömt det så kanske hon glömmer det också. :P Vilken lite busi unge jag är va?! Tihi, nu är det dags för mig att krypa till sängs och sussilura som min mamma brukar säga. Måste bara kolla vad Angelica spamar mig om på fb. FFFFFFFFFFFEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAN Assow!
natti mina trogna läsare. HAHAHA Gu va lustig jag är.

Hey little fighter, soon it will be brighter!

Nu har jag skrivit klart tentan och gjord klart saften som jag om min käre mor har spenderat veckan med att göra. :) Det enda som är kvar nu är engelska läxan som ska göras, ska skriva in det vi gjorde på lektionen förra veckan i google dokumentet.
Juuuuuste! Jag var i centrum och handlade lite till min outfit som jag ska ha på min halloweenfest på freeedag, sen är det loooooooooooov, ska bli så naaaajs!! Sitter och lyssnar på sunrise avenue och är bara allmänt glad, trots att jag har skolarbete framför mig. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig i år, skolan betyder lixom inte lika mycket, det gör inget att jag bara får vg i betyg. Visst jag kanske inte kommer in på det universitet som jag vill senare men vafan! Livet handlar inte om att få det bästa jobbet, det handlar om att leva och njuta och det känns som att det är det jag gör nu! Jag fokuserar på att må bra, vara glad och lite hälsosam. Typ totala motsatsen till den person jag va förra året. Jaaaao, fett seriös jag blev däär :) Kossan på bilden träffade jag på när jag var i Båstad i sommras.

Nystart

Jag har haft bloggar tidigare men det blev så uttjatat att jag la er dem men nu är jag igång igen! Sitter och försöker skriva på min religion tenta som ska lämnas in imorn och lyckas inte konsentrera mig, slutar bara med att jag blir irriterad och går till köket för att hitta något att äta. Min typiska stressbeteende när jag inte kan konsentrera mig. :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0