Helluuuuuuuu

De senaste dagarna har jag inte gjort nånting typ... eller joo, jag har handlat upp alla pengarna jag fick i födelsedagspresent och julklapp. Nästan i alla fall. Okej, en del av dem. Snart kommer typ allt vara borta eftersom jag ska byta datorn jag fick till en som är lite bättre.
Jag har köpt fem nya filmer och två eller tre till är påväg hem till brevlådadan tillsammans med sex and the city boxen. (jag har velat ha den i flera år och nu var den på rea så jag passade på.) Jag har även köpt en superlila klänning och två nya stickade koftor. Allt på rea såklart. Och juuuuste, jag köpte tolv nya champagne-glas på ikea för bara 18 kronor! (6-pack för 9) FATTA VILKET RÅN!!! Man fick bara köpa 2 stycker per kund tråkigt nog...
Annars har jag fördrivit lite tid med att kolla på Star Wars. :) Jag har även kört en del bil. :) Inte så mycket teoriplugg däremot.... Stygg Anneli!
Nyår kommer att spenderas hemma hos Angelica med vänner. :)
Nämnde jag att det är blu-ray? Vilket betyder jävligt bra kvalité för att vara gjort på 70-80 talet.
Har inte sett de nya filmerna än så därför kan jag inte kommentera deras kvalité. 
Menyn är btw ascool.... I'm such a dork.

God Jul.... i efterskott?

Jag hade en riktigt mysig dag igår! Den började vid 13 på dan då vi åkte till moster, det blev en tidig julafton eftersom mamma jobbar natt och lyckades få just julhelgen. Men jag och min syrra stannade kvar efter att mamma åkt till jobbet strax innan halv nio, Stina gick vid tio tror jag medan jag stannade till runt tolv och spelade TP. :)
Jag fick många roliga klappar, bland annat en box med alla Star wars filmerna inklusiva 40 timmars extra material. Haha, men den får vänta för jag har lite viktigare grejer att sätta igång med, körkortet alltså.
Jag har tyvärr inga bilder eftersom jag lyckades glömma kameran hemma.

Förlåt.

Jag märker att mina inlägg bara blir sämre och sämre för varje gång jag skriver. När jag började bloggen var jag inne i en annan humörsperiod eller vad man ska kalla det. Jag är som en björn, på vintern borde jag gå i ide, jag är så sjukt trött hela tiden och frysen som fan vilket har lite dålig inverkan på mitt skrivande. Förlåt. Men det blir nog bättre snart, från och med den 21 blir det ju bara ljusare och ljusare ute. ME LIKE!
För er skull ska jag försöka bättra mig.
Om 40 minuter är det Julafton! 

I'm 18, bitches!

Äntligen asså! Jag vet att det inte är en stor grej igentligen men fan va det e surt när man inte kan gå ut med kompisarna. Men inte längre!!! :)
Och imorn är det julafton, och snön har försvunnit.... Det känns så jävla konstigt, det är lixom varmt ute, jämfört med hur jävla kallt det var förra året....
Jag pallar inte skriva nå mer.
GOD JUL!!!!

21/12- 2011, Johans födelsedag och 2 dagar kvar....

Sitter i sängen och kollar på Buffy, igår var jag inne i stan med några vänner och inhandlade de sista julklapparna. :) Nu ska jag bara slå in dem och sen e allt klart.
Idag kommer min moster m. familj och käkar lunch hos oss för att fira Johan som har rep ikväll. (Han är med i ett band) Vet inte om de är nå bra...
See ya'll!

So sorry

Jag har varit lite upptagen de senaste dagarna, hehe, med att spela the sims 2.....
Men jag har gjort lite annat också, bl.a. så hade jag körlektion idag, tydligen har jag mycke kvar att öva på. Men det visste jag iofs, det var bara lite tråkigt att höra. :P
På freedag fyller jag 18! :D
En bild från förra vintern, det har kommit lite snö ny men inte så mycke som på bilden. :P

När natten närmar sig

Shitt asså! Jag behövde verkligen den där träningen. Jag har gått runt i typ två veckor och varit konstant trött och efter ett träningspass så blir jag helt plötsligt pigg! :)

16/12- 2011. JULLOV!

Känns as konstigt, när vi var påväg till tåget efter avslutningen så konstaterade vi att för två år sen (vi skippade avslutningen förra året) så var det snöstorm när vi skulle hem. Och nu är det fortfarande plus grader!
Alla säger att snön kommer komma senare och att den kommer ligga till typ april men vet ni vad.. det tror inte jag! Jag tror att det kommer bli en ganska varm och grå vinter. Visst, lite snö kommer det att komme men det kommer inte att bli lika extremt som de senaste två åren. Förhoppningsvis är det bara snö under jul och nyår men jag tvivlar....
Om exakt en vecka fyller jag 18!
Jag ska gå och träna om en timme. För första gången på typ en månad, det kommer bli smärtsamt.

14/12- 2011, 9 dagar kvar. :)

Om en dryg timme kommer Tony hit, min mammas nya kille och jag är lite nervös faktiskt. Kommer va lite konstigt att se min mamma med en främmande snubbe. Förhoppingsvis är han trevlig. :P
Jag raderade precis det jag skrivit på artikel som ska lämnas in imorn. Men tro mig, det ser bättre ut när sidan är helt tom för det jag skrivit var rena skiten. Skrev lite för hand på jobbet idag och tänkte skriva över det på datorn eftersom det i alla fall var lite bättre.
See ya'll
Wierd bild, jag vet, men what the fuck, det bjuder jag på.

Ledig dag.

Idag ska jag läsa 177 sidor i Thérèse Raquin, Angelica säger att den är seg så det lär ta lite tid, men det klarar jag. Annat än det så har jag inga planer än så länge, ska kanske skriva lite på artikeln som ska lämnas in på torsdag....
För övrigt så är det den 13 december idag vilket betyder att det är Lucia, firar kanske med att äta en lussebulle. :)
Det är dessutom bara 10 dagar kvar till jag fyller 18 ååååååååååår!

12/12-2011 11 dagar kvaaaaar!

Nu är vi inne på slutspurten för den här terminen, på fredag är det dags för skolavslutning och imorn har jag ingen skola vilket betyder att jag bara har 3 lektioner kvar den här terminen. AWESOME!
Jag och Angelica bokade in julklapps-shopping på tisdag nästa vecka så det blir najs, så hoppas jag att jag hittar allt som jag behöver......  Har inte köpt en enda julklapp än och vet bara vad jag ska köpa till en person, om man inte räknar med födelsedagspresent till Johan.
Nu ska jag läsa Therese Raqin eller va den nu heter, ska ha läst ut den till på onsdag och har inte börjat än. I'm awesome.

11/12-2011, 12 dagar kvar till min 18 års dag.

Jag har ont i ett finger. Jätte ont! Men jag vet inte varför, jag hade inte ont när jag gick och la mig igår men nu gör det helt plötsligt jätte ont. :( Kan inte röra det utan att det gör ont.
Igår var jag hos min moster eftersom hon fyller år idag och inte ville fira på en söndag. Det var väldigt roligt, mycke prat i mun på varandra och mycke skratt. Min kusin Carro hade gjort två stycken cheescakes och för första gånge så tyckte jag att de var gott, tycker inte om när det smakar philadelphia och det gjorde dom inte. :)
FAN! Skulle lägga in bilderna från min systemkamera men nu lyckas jag inte få bilderna att visas... jag vet inte vad jag ska göra, största delen av bilderna funkar men sen helt plötsligt så går det inte längre.. alla bilder som jag tog i fredags är borta. :(

9/12-2011, 14 dagar kvar till min födelsedag. :)

Kom hem för en stund sedan, Nick Brandts utställning var helt fantastisk! Jag blev helt förälskad i många av bilderna. Ville verkligen ha en av dem och tänkte köpa en plansch med den men så visade det sig att den inte fanns. :(
Om en och en halv timme ska jag gå till restaurangen och efter det ska jag antingen hem till Erik eller så kommer alla hem till mig beroende på vissa komplikationer som uppstått.
Bilden tog jag på en restaurang i Portugal. :)

8/12-2011

Om 15 dagar fyller jag 18. Jag har aldrig längtat så här mycket till en födelsedag och aldrig hatat att jag fyller år så sen på året som i år. Jag vet att det inte är typ mindblowing att få gå ut men alla ni som fyller år sent på året förstår mig när jag säger att det är så sjukt irriterande att inte FÅ gå med kompisarna när de ska ut.
Nog om det.
Jag överdrev lite igår när jag skrev om att jag var med i tidningen, det är ett minimalt foto med en kort text men jag hörde inte när tjejen som intervjuade sa att min bild och mitt namn skulle va med i tidningen så jag blev lite förvånad när min syster ringde mig.
Imorn bär det av till fotografiska, det ska bli kul eftersom jag har velat se den utställningen i typ över en månad. Sen på kvällen blir det middag med pappa, syster, bror och min hysteriska och galna farmor som tycker att de är alldeles för jobbigt att fira sina barnbarns födelsedagar var för sig så hon klämmer in alla på en kväll. Underbart.
Sen ska jag i alla fall träffa några kompisar så det blir rooligt.
Ber om ursäkt för detta långa inlägg men det var mycke att säga. Läs eller titta bara på bilderna. Doesn'r really mather.
Jag bjuder på lite av Stockholms skärgård, tog bilden när jag, Stina och mamma va påväg till Riga i somras.
Och en bild på en av korna vi träffade när vi var i Båstad i somras. Jag tror att det var min kusin som skämtade och sa att arla måsta ha sin årliga konferens när vi åkte förbi en stor grupp med svart-vita kor.

Ahh

Min syster ringde mig för några timmar sen för att informera mig om att jag är med i en tidning, fatta om jag blev förvånad och förskräkt. Jag tänker inte berätt vilken tidning däremot, fett pinsamt!

Home again

Det har varit en ganska seg dag, men jag har i alla fall pluggat like körkortsteori så plus för det.
Hon jag jobbar för hade inga kontanter så hon skulle komma föbi med pengarna imorn sa hon, då kommer jag bli glad. :) Haha, fett barnsligt det lät.
Jag pallade inte laga mat så det blev en varm macka till middag, har inte ätit det på aslänge så det va fett gott!
Den här lilla dammen finns på en restaurang på Kungsgatan som jag har varit på några gånger, dom har en rätt god asiatisk buffé.

Onsdag 7/12 - 2011 08:59

Sitter i skolan och har precis haft ett minprov i etik.
Kimberly har min anteckningsbok till religionen så idag måste jag anteckna på datorn. Jag har aldrig gjor det förut så det lär bli intressant.
Dags att tjäna lite pengar igen, ska hämta Michael efter skolan så de e najs, antagligen tar han med sig en kompis hem så då kan jag läsa lite i körskoleboken, jag har ju prov och uppkörning om en månad och 10 dagar. Jag är redan as nervös, tänk hur jag kommer va i Januari....

I'm not a robot, I'm not monkey, I will not dance even if the beat is funky.

Okej, jag vet inte om jag typ förenklade allt men jag tyckte inte att texten som vi skulle läsa i filosofin var särskilt svårt, förstod nästan allt efter att ha läst den två gånger. Sen var det väl lite joobigt att behöva svara på frågorna men inte särskilt svårt. Skrev därremot inte så mycke så jag kanske kommer behöva kompletera.
Förlåt, det här är inte intressant för er.
Jag ska i alla fall strax äta lite middag, det kommer bli gott. :)
Jag vill åka till London!!! Det är snart ett år sen jag var där...

Det stinker att inte ha några ursäkter kvar till att inte plugga.

Fett glad jag blev över att ha så många läsare igår!
Jag har ingen skola idag men plugga måste jag ändå göra. :( Har g-prov i religion imorn samt en uppgift i filosofi att göra. De är sjukt skönt att den kursen slutar nu vid jul! Jag skulle aldrig ha pallat ett helt år. Istället kommer nästa termin bestå av nästan bara roliga ämnen, om man inte räknar med svenska B. Engelska C är väl inte heller den roligaste kursen, men den är inte heller så jätte svår så det är ingen fara. :)
Nu måste jag sätte igång med filosofin, tydligen är texten som vi ska jobba med as svår.

Tindra

Jag fick en kommentar i mitt förra inlägg där någon undrade vad för ras min hund är och hon är en Labrador retriever. Det är världen snällaste hund, en riktigt familjevän. Redan som valp förstod hon att man skulle vara varsam med småbarn och la sig ner så att de skull kunna komma fram och klappa henne. Men de kan också vara helt vilda ibland.... okej kanska ofta, speciellt under valpåren.
Asså är jag duktig eller är jag duktig människor? DET SNÖAR! HAHA, in your face!

Roligt roligt

När jag loggade in alldeles nyss så började jag med att gå in på översikt och blev då glatt överraskad över att se att jag hade 6 nya kommentarer. Och alla var från människor som jag inte känner så snacka om att jag blev förvånad. Jag fattade ju såklart att min blogg måste ha kommit upp på blogg.se när jag publicerade mitt senaste inlägg men det var väldigt kul i alla fall. Jag hoppas att någon av de som klickade på min blogg gillade den och fortsätter titta in då och då.
Jag bjuder på en knäpp bild av Tindra. I böjan när jag fått kameran gjorde jag det dumma misstaget att fota henne med blixt så nu är hon super rädd för kameran och springer iväg så fort jag sätter den framför ansiktet.

Rubrik

Shitt va trött jag är, vill bara krypa ner under täcket och titta på film till jag somnar, det är tur att jag inte ska till skolan imorn! Jag har bara 7 skoldagar kvar den här terminen, AWESOME! Vi slutar nästa fredag och imorn och nästa tisdag har jag inga lektioner, (även fasst jag måste plugga imorn) och på fredag ska vi bara till fotografiska vilket jag inte anser räknas som skola. :)
Det var frost ute idag och rätt så kallt, snön kanske är påväg till slut, då blir Angelica glad. :)
Men det bästa är att det var sol, kommer inte ihåg sist jag såg den!

Trött men godmorgon!

Min syster fyllde 16 igår så jag var inte inne på datorn alls knapp. :)
Vet inte vad jag ska skriva, fantasilös. Det är engelska idag och jag ska testa att gå till skolan utan smink.
För för första gången på typ 7 år om man inte räknar med spec dagar som typ idrottsdagar mm.

Saco-mässan

Jag tror att jag kanske har hittat något som jag vill studera sen när jag kommer tillbaka till Sverige, om jag kommer tillbaka... :P
Vi får se vad som händer, vi var på Magasin 3 idag med nutida konst och jäklar va konstiga vissa grejer var! Typ en sköldpadda som sög av en snubbe på en målning, sen var det en jättestor kajak inlindad i ett gigantiskt lapptäcke. Det är sån där "konst" som jag aldrig kommer att förstå mig på!

Kväll :-)

Ska gå upp tidigt imorn så jag ska stänga av datorn och sova typ nu men jag tänkte skriva ett inlägg först.
Imorn är det exakt två veckor kvar tills jullovet och igår var det exakt 6 månader kvar tills vi tar studenten, det r helt galet. Man fan va underbart! Vi håller på att planerar att åka till spanien hela gänget och det kommer bli ledgen wait for it.................. DARY! LEDGENDARY! :-)
Måste sätta igång med julklappshandlingen snart, plus att jag måste köpa lite födelsedagspresenter. Men det blir skert bra, vi slutar ju astidigt i år. Då kommer jag ha massor att det till julshopping, godisbak och plugga körkortsteori. :-)
God natt!

RSS 2.0