Blommor Vid Oscarsleden.

Så genom era färgade fönster ser man livet nyktrare, hycklare
Jag bryr mig inte vad du tror
Så länge vi kan sitta ner och resonera
Du har funnit din väg det är cool
Men en sak kan jag inte respektera
Nejnej, jag lessnade när du lova kärlek från din mästare
Sen säger du jag kommer falla död
Om nån av samma kön blir nått mer än min bästa vän

Förlåt och farväl, fick avsluta brevet
Ni slängde ut eran son för att behålla hedern
Sen tog han ett steg ut från verkligheten
Nu ligger blommor på marken vid Oscarsleden
Hur kommer det sig, undrar jag
Dom predikar kärlek utan undantag
Men hotar med att undergången stundar snart
Så all typ av kärlek inte sund att ha
Men vi litar inte mer på deras colgate smile
Dom har dubbelattityd som om dom var borderlines
Så fördöm mig, det gör mig det samma
Jag välkomnar armageddon med öppna armar

Jag bryr mig inte vad du tror
Så länge vi kan sitta ner och resonera
Du har funnit din väg det är cool
Men en sak kan jag inte respektera
Nejnej, jag lessnade när du lovade kärlek från din mästare
Sen säger du jag kommer falla död
Om nån av samma kön blir nått mer än min bästa vän

Dom säger David slog Goliat
Men vem är det som skriver våran historia
Ser man bakom deras välputsade gloria
Står giriga män med händerna blodiga
Ni motiverar liven ni har ödelagt
Med att ansvaret vilar på en högre makt
Men ni dömer aldrig dom förtryckare ni stöder
Där det finns olja så bryter ni brödet
Ni drar på smilbanden för ni själva riskerar aldrig livhanken
Men erat rakvatten täcker inte likstanken
Från det blod som rinner ner i biltanken
Men det når aldrig er, nej!

Jag bryr mig inte vad du tror
Så länge vi kan sitta ner och resonera
Du har funnit din väg det är cool
Men en sak kan jag inte respektera
Nejnej, jag lessnade när du lova kärlek från din mästare
Sen säger du jag kommer falla död
Om nån av samma kön blir nått mer än min bästa vän

Genom färgade glas ser ni livet så klart
Ingenting är mera skevt men
Det mina ögon ser är inte alls samma sak
Ingenting är erat fel
För ni gjorde honom till ingenting
Så han hoppade av
Men ingenting ska eka för evigt mer
Ingenting ska eka för evigt mer

//Kapten Röd

20/5 2012

Bläääfyuschjobbigthemsktblääääääää!!!
Jag har haft sjukt svårt att sova hela natten, det började med att jag var så täppt i näsan att jag inte kunde somna och sen vaknade jag från och till hela natten pga att det gjorde ont i halsen och klockan fem vaknade jag helt och bläää, det gjorde ont och var jobbigt så det slutade med att jag gick upp och kokade en kopp te för att det skulle bli bättre. Det blev väl inte jättemycket bättre men den varma drycken lugnade ner mig i alla fall så jag kunde somna om. :( Nu sitter jag är och försöker skriva klart religionen medan halsen värker. Ska nog koka mig en till kopp te. Egentligen vill jag bara vara ute i det härliga vädret men nej, jag måste skriva klart det här. Imorn, då jävlar kan jag göra vad jag vill för då är allt skolarbete klart. (Om jag inte får ett mail från Camilla som säger att jag måste göra ngt till litteraturvetenskapen)
Jag ber om ursäkt för mina tråkiga plugg-inlägg, det är bara det att det är det som mitt liv handlar om för tillfället.
I'll see you on the other side...

18/5 2012

Mitt liv är väldigt intressant för tillfället, idag ska jag till exempel plugga, plugga sen plugga och så ska jag kanske plugga litte också.
Nää, men jag ska kanske på bio ikväll och se en riktigt romantisk film, har inte gjort det på ett tag så det ska bli kul! Då menar jag inte bio utan romantiska filmer. :) 
Gammal bild. :)

Fredag 18/05 2012

Igår var det skiva, från början var det lite tråkigt eftersom dansgolvet var helt tomt men efter ett tag (antagligen då folk fått i sig lite dricka) började de ta fart och till slut var dansgolvet rätt fullt och då vart de genast mycket roligare, vi dansade och hade de nice. Kom hem vi tre inatt och klockan nio vaknar jag av att mammas telefon ringer. och ringer och ringer och ringer och ringer. Till slut fick jag gå upp och svara eftersom jag blev helt galen. Det visade sig att mamma hade åkt till ica för att köpa hårfärg till min lillasyster och glömt mobilen hemma. Skitkul.
Men nu är jag pigg och glad iaf och har dessutom fått en del plugg gjort. Ska bara skriva en resultatdel och sen har jag bara en uppgift kvar att göra under min gymnasietid.
Dags att återgå till plugget, ska träffa the gang sen för att snacka spanien så jag måste jobba på så att Angelica inte skäller ut mig. :)
Snart har det gått två år sen vi var här. Mycket har förändrats sen dess.... :)

2 veckor. 14 dagar

Shitt asså! Jag vet att jag säger det alldeles för mycket men det är fan så jag känner just nu! Om exakt två veckor så sitter jag antagligen vid den här tiden med betygen i ena handen och en tårtbit i den andra. Och mössan på huvudet såklart, förhoppningsvis blöt i håret efter en dusch och inte öl..... Jag kan fan inte fatta det, om två veckor kommer jag inte längre att vara en gymnasieelev. Sjukt konstigt. Men nu måste jag plugga, efter måndag är det över och jag behöver då inte plugga något mer alls, om jag inte vill.
Mössan på bilden är Angelicas, (våra är exakt lika dana förutom namnet som står på andra sidan märket.) (Jag är hennes lilla copycat... :P) Bilden är tagen av Kimberly. :)

Måndag 14/5 2012

Måndagar är inga spännande dagar har jag kommit fram till. (wow, big revelation huh?) Man är oftast trött eter helgen och man gör ingenting speciellt eftersom det är första dagen på veckan. Det mest spännande som hänt idag är väl att vi hade en lärare som kom och provjobbade på engelskalektionen och att vi sedan fick bedömma henne inför rektor (inte henne dårå).
Ah, juste jag fick ett sms från min brorsa där han berättade att han, jag och vår lillasyster ska gå på bio i veckan så då blev jag såklart lite glad. Jag tycker om att umgås med mina syskon när vi inte bråkar och jag älskar att gå på bio så det kommer bli najs.
Juste, jag har kanske inte sagt något om Avengers som jag såg i fredags, den var bra! :)
Vi tar studenten om 16 dagar, det är lika lång tid som vi sedan kommer att spendera i spanien. Jag börjar känna lite panik, vet inte varför men det känns som att jag inte kommer att hinna klart med allt skolarbete. Lite konstigt eftersom man inte får lämna in något efter måndag nästa vecka...

Söndag 13/5 2012

Regnet öste ner och domaren dömde konstigt. Det var ungefär så gårdagen såg ut. Och det är inte bara jag som tyckte att domaren var konstig. Uppfödaren (Pia) som vi köpte Tindra av är även domare och hon tyckte som jag. Domaren tyckte att Tindra var för smal och att pälsen inte var i toppform. Denna plaserade de tjockaste hundarna på första plats och när hon sa till Pia att den hunden hon ställde ut var för smal eftersom man kunde känna revbenen (inte se, utan känna) ruttnade hon totalt. Så vi ska göra ett nytt försök på en anna utsällning och enligt Pia får Tindrisen inte gå upp mer än ett halvkilo för då skulle 9 av 10 uppfödare dömma bort henne för att vara för tjock.
Världen inom hundutsällning är konstig. Överallt såg man folk ha sina hundar i rullande burar för att inte smutsa ner den nytvättande och stylade pälsen. Snacka om att jag var gad över att ha en hund som man inte behöver utsätta för sånt tjaffs. Det enda vi gjorde var att klippa klorna och lite hår på svansen. (personligen tycker jag att det är konstigt att en hunds svans måste vara en viss längd för att var fin...)

The Avengers!!! :D

Så jävla taggad! Har väntat i över ett halvår på den är filmen och om 2,5 timmar tar jag tåget in till stan för att äntligen seeee den!!!!!!!!! iiiiiiiiiih!
Sen imorn bär det av till en hundutställning för att visa upp vår underbara Tindra så att vi sen ska kunna para henne och få små söta valpar, ååååååh vad jag längtar. Hatar lite att jag ska åka bort och då kanske inte kommer att träffa dom!! :( Men vi kanske kommer skaffa det igen och då jävlar ska jag vara hemma och gosa med dom!
Tindra med sina syskon någon vecka innan vi skulle hämta hem henne, Tindrisen är den svarta som sitter utanför "huset"

Hurthurt...

Kom precis hem från att ha varit i hackstaspåret (har ingen arning om hur det stavas...) och hurtar med Angelica. Jag var inte alls taggad så det va fett jobbigt men jag känner mig alltid så duktig efter att det är värt det!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka mig på att plugga lite innan jag drar tillbaka till skola ikväll för att se Sandras pjäs till kursen scenisk produktion.
See yaaa

Jag borde verkilgen plugga men orkar inte......

Så då sitter jag och skriver här istället. Det är mycket trevligare!
Ikväll blir det skiva, är väl inte supertaggad eftersom jag har en muntlig redovisning i morgonbitti men förhoppningsvis blir det najs musik som man kan dansa till. Och människorna är ju såklart trevliga också!
Hoppas ni har det trevligt denna onsdageftermiddag och kväll. :)
Bara 21 dagar kvar till studenten...

Aaarghh!!!

Jag är så jävla arg på min religionkunskapslärare! Igår såg jag att jag har prognosbetygen g och då mailade jag henne och frågade om varför det var så och idag svarar hon att jag måste komma till skolan idag för att kolla på en film till en uppgift som jag måste göra för att höja mitt betyg. Visst, det hade varit helt okej om hon hade mailat mig lite tidigare om det och att jag inte hade behövt fråga henne om betyget!! Det är så jävla dålig stil, hur ska jag kunna veta vilket betyg jag fått på en uppsats som vi inte har fått tillbaka än?!!!!! Sen mejlade jag henne och frågade om jag kunde få själva uppgiften och hon sa att jag minsan redan hade fått den men att visst jag kunde få den igen. OM JAG REDAN HADE FÅTT DEN HADE JAG JU FÖR FAN INTE FRÅGAT!!!!!!
Tydligen är jag inte den enda som är arg och frustrerad över hennes dåliga information utan många skiter i att göra uppgiften bara för att hon har varit så jävla dålig.
Har nu fått ut lite av min frustration, nästa inlägg blir gladare hoppas jag!

I was here (Beyonce)

I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that
Meant something that I left behind
When I leave this world,
I'll leave no regrets
Leave something to remember,
So they won't forget


I was here... 
I lived, I loved
I was here... 
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here... 

I want to say I lived each day, 
Until I die
And know that I meant something in somebody's life
The hearts I have touched, 
Will be the proof that I leave
That I made a difference
And this world will see
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/b/beyonce/i_was_here.html ]
I was here... 
I lived, I loved
I was here... 
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know

I was here... 
I lived, I loved
I was here... 
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here... 

I just want them to know
That I gave my all, 
Did my best
Brought someone some happiness
Left this world a little better just because... 
I was here... 

I was here... 
I lived, I loved
I was here... 
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I wanna leave my mark so everyone will know
I was here... 

(I lived, I loved)
(I did, I've done)
(I lived, I loved) 
(I did, I've done)
I was here...



Loppis

idag var jag med några vänner på en loppmarknad och där hittade jag en jättefin klänning för 20kr och ett par snygga solglasögon för en tia, jag köpte lite böcker också men sånt är egentligen inte värt att nämnas...
Igår var jag i Kista med min mamma och syster för att gå på bio, innan han vi springa in i ett par affärer och jag lyckades hitta de perfekta studentskorna! Dom är ashöga men fan va snygga de är och därför känner jag att jag måste lägga upp eb bild på dem här nedan.
Filme vi såg var "the woman in black" men Daniel Radcliffe, jag trode att det skulle vara askonstigt att se honom i en annan roll än harry potter men han är en sån bra skådis att det alls var konstigt. :) För övrigt satt jag typ och skakade genom filmen, den är fett läskig för någon som inte är van att se skräckisar. (min syrra kollar ofta på det och hon tyckte inte att den var så jätteläskig)

27 dagar

Jupp, om exakt 27 dagar tar jag studenten. Sen är det inget mer plugg och den dumma klassen jag går i kommer bara vara ett minne som jag inte behöver tänka på.
Asså, jag menar inte att min klass är helt kass men asså den är väldigt oföränderlig. Jag har lixom försökt snacka med folk och så men asså det har fan inte gett något resultat, hade lixom varit kul att ha en massa vänner i klassen men jag har snarare färre vänner i den nu än vad jag hade i etttan och det suger ju lite. Känns som att de problemen jag hade förra året har gjort att alla slutat bry sig. Utom underbara Angelica då, och nu snackar jag ju bara om de i klassen, mina andra vänner är bäst! (eller vadå "andra"...)
Jaja, om 27 dagar är det över och jag behöver som sagt inte oroa mig över det längre, jag är en schysst person och det är synd att inga i klassen ville se det men vafan, jag gråter inte över det även om det hade roligt att kunna behålla kontakten med fler än bara en.
Förlåt för depp-inlägget, de senaste dagarna har varit helt underbara egentligen, valborg var awesome även om jag blev lite för full och mösspåtagningen var också väldigt nice och sedan dess känns det som att jag, Angelica, Kimberly och Sandra har blivit ännu närmre vänner, dom är så jävla fantastiska människor! :)

RSS 2.0