160kr rikare

Inte jätte mycke pengar men fan. Det är bättre än ingenting!
Nu har jag fått talet och buddismen avklarade i alla fall och det är feeeett skönt!
Jag läste även de sidorna som vi har i engelska till på måndag, för en gång skull väntade jag inte till sista minuter. :D STOLT!
Men till lite roligare ämnen, imorn är det första december vilket betyder att nedräkningen kan börja, jag vet att den redan gjort det i och med första advent, men det här är ett annat ljus som man får tända och för varje dag brinner det längre och längre ner medan siffra efter siffra försvinner. Så jävla mysigt!
Nu ska jag äta middag framför TBBT, :)
Under julen så äter man förutom godis, kakor, lussebullar och julmat även en väldans massa nötter. :)

one down, two to go

Jupp, nu är filosofin klar och jag fick VG så de e skönt, nu är det bara svenska-talet och buddismen kvar den här veckan och båda är imorn så det e feeeett najs!
Ska bara titta på senaste avsnittet av gossip girl sen äre råplugg som gäller resten av kvällen.
Chiao (Angelica, VI SKA TILL ROOOOOOM!)
Bilden tog jag förra julen när min systemkamera var sprillans ny, (funderar på att önska mig ett nytt objektiv i julklapp.) :)

Life is a box of chocolate and my name is Forest Gump.

Nu har jag varit på engelska lektion och sitter i soffan för att ta mig an filosofin men fan va jobbigt det är! Egentligen borde det inte vara det, jag ska ju bara skriva ner det som jag ska säga imorn men det går lixom inte. Istället har jag läst Angelicas tal, mitt eget tal, redigerat mitt eget tal och gått in på facebook och nu bloggen. Inte okej Anneli, det är tur att klockan är så lite, annars hade jag varit helt screwed.
Later.
Det snöade lite igår... Tur nog så var det bara snöblandat regn så de la sig inte, men det har varit många frusna vattenpölar som man gått förbi idag. Det bådar inte gott.

Jag är lite arg på Robin i HIMYM

Jag saknar HIMYM, jag vill titta på fler avsnitt!!!!!!!!!!!! :(
TBBT är inte alls lika bra, även om det är väldigt bra det med.
Haha, jag älskar förkortningar.

När man väljer att jobba med non-fiction log istället för annat plugg så är det andra plugget riktigt jobbigt.

Det är filosofin som ska vara klar på tisdag som jag skuter på att göra...
Jag var jätte duktigt igår, efter att ha tittat på kröningen av årets Lucia i åkersberga (tråkigt nog så blev det inte Angelica) så köpte jag födelsedagspresent till min lillasyster som fyller år om exakt en vecka vilket gör att ett litet stressmoment nu är borta. Jag tänker inte skriva vad jag har köpt ifall hon av någon anledning lyckas hitta den här bloggen. :)
Det jag verkligen vill göra nu är att titta på HIMYM men det går inte för jag har nu tittat ikapp alla avsnitt och måste vänta tills nästa tisdag för att få sen nästa. :(
Jag kanske borde ta tag i fucking filosofin nu.
Det kommer säkert sluta med att jag tittar på nån annas serie, typ TBBT.
Jag tittade på senaste Merlinavsnittet medan jag åt frukost i morse, fett spännande, jag längtar till nästa vecka så jag kan få se nästa.
Idag är det Första advent :) Jag kommer att dricka glögg och äta pepparkakor ikväll, antagligen en lussebulle också. MUMS!

Tal i Svenska B

Jag tror faktiskt att jag är klar med talet, nu gäller det bara att lära sig det utantill till på onsdag. Precis som filosifin på tisdag och buddismen på onsdag.
Awseome.
Nu ska jag titta på HIMYM.

It's friday, friday.....

Asså fredagar är verkligen härliga dagar, typ aschill i skolan eftersom vi bara har nutida konst och inte börjar förän 12.40 och såklart så äre ju helg! :)
Det slutade faktiskt med att jag pluggade lite igår (stolt!), jag läste nämnligen några sidor i engelskaboken innan jag somna. Drömde en fett konstig dröm BTW, jag kommer inte ihåg så mycket men det jag faktiskt kommer ihåg var kneppt. Det var typ en gammal båt och någon var elak, jag tror att det va min brorsa men jag är inte säker.
Jag och broder Johan som ser lite wierd ut på bilden... tror att det är vinkeln.

Diskriminering?

Mamma har följt den senaste säsongen av bonde söker fru på tv4 och jag har tittat med henne ibland.
I alla fall, igår var det näst sista avsnittet och då som de sista besluten fattades. Paren ska i nästa avsnitt resa bort och tre av paren ska ut i europa till ungern, alperna och marocko. Det fjärde paret blev tilldelade att få åka till Åland och de är även de enda homosexuella paret.
Asså jag vet inte om dom kanske inte ville åka längre än så men ärligt så tycker jag att det verkar lite konstigt. Mamma tyckte också att det verkade lite knäppt men det kanske bara är vi som läser in för mycket i saken, vad tycker ni? Diskriminering eller något annat?

HIMYM

Anledningen till att jag inte pluggar just nu. Jag var fett bestämd idag när jag pratade med Angelica om plugget, typ snacka om hur mycket vi har att göra och att jag minsan ska plugga idag och massa skit. Det hände ju inte, istället har jag ätit massa chocklad och godis så nu mår jag fett illa. Slutar alltid med det när jag attakerar godispåsar.
Jag gick in på en gammal kompis blogg idag, har tittat lite i den de senaste månaderna och hon hade gjort en video där hon är med vänner och lite grejer och jag kom fram till en sak. Även om jag bara har sett henne en gång de senaste tre åren typ så saknar jag henne. Det känns lite wierd efter så lång tid och jag tror inte att hon sankar mig direkt men så är det i alla fall och jag kände för att skriva ner det. Fett depp. :P Men det är alltid tråkigt när man tappar kontakten med någon som man var nära vän med, även om vi knappt pratade de sista halvåret.

It's just a drop in the ocean, a change in the weather, I was praying that you and med might, end up together.

Synagoga idaaaag, sen prov. tagga.....
Är förvånansvärt pigg för att ha sovit så lite men jag litar inte på det. Tar med mig en berocca boost som jag ska ta innan svenskan så att jag piggnar till lite. Inte för att provet kommer gå så bra även om jag gör det men lite effekt kanske det har.
Dags att borsta tänderna och sticka till tåget.

Tisdagen den 22/11 2011. 1 månad och 1 dag tills jag fyller 18. Exakt två månader tills jag har körkortsprov.

Idag hade jag betygsamtal på filosofi. vg rakt igenom där. Som jag visste och jag är inte ledsen men kan ändå ana den där betygsbessatta Anneli som tycker att det känns lite surt. DEAL. :)
Idag var jag på bartenderutbildningen som vi fått i samband med att vi boka skiva och flak och det var kul. Vi fick kasta fejkflaskor i luften och blanda drinkar som inte var drinkar utan färgat vatten men vafan, nu vet man ju i alla fall hur man gör! :)
Innan så käkade jag och Angelica på mackedonken, jag åt nuggets förr första gången på flera år, det var fett gott! Sen köpte vi chai-latte på espressohouse, det var också jättegott eftersom jag inte druckit det på nästan ett år. Vi köpte en maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa godis också och även det var jättegott även fasst jag åt det för bara några dar sen senast. :D
Nu ska jag sova, men först måste jag kolla hur vi ska gå imorn... eller idag. (fett lite sömn jag kommer få!)
Asså, vi ska till en synagoga inne i stan och jag vet inte exakt vart den ligger...

The new me...... :-S

Jag fattar inte vad som har hänt med mig!
Jag pluggar... HEMMA! Och det är inte hur jobbigt som helst. (Det betyder inte att det är roligt) Men jag klarar av det.
Fett kneppt!
Om 45 minuter har jag min intervju med STS Au pair via telefon... på engelska :-S

Om man äter för mycket pepparkaksdeg så mår man illa.

Nu är det återigen dags för lite plugg. Tänkte läsa igenom svenskan ett par gånger och för en gång skull vara ute i lite god tid inför ett prov.
Idag när jag var ute och köra fick jag bara motorstopp en gång. Men det är ändå fett pinsamt när man har en massa bilar efter sig.

-Fruktan för ett namn ökar fruktan för själva saken.

Gissa vem som sa det!
Bakdag idag. Jag mamma och Stina ska baka inför första advent som är om exakt en vecka. Det bli pepparkakor, glöggpepparkakor (smakar lite som pepparkakor men är lite tjockare, mindre, formas inte med pepparkasformer och har russin och mandlar i sig. ASGODA) och lussebullar.
Jag har nu fått lite plugg bakom mig, har nån grej kvar att skriva på graffitin men kan inte komma på hur än. Som om ni bryr er. :P
Mamma lugnade i alla fall ner sig igår och när vi åkte hem från moster fick jag köra. Just so you know.
Bilden tog jag på midsommarafton i somras. (Med mobilkameran)

Lite hjälp för framtiden

Nu mina kära läsare ska jag ge er ett råd som kan hjälpa er i livet.
Om ni ska träna så råder jag er att så gott ni kan undvika att träna så att det enda stället ni får träningsvärk är i vaderna. Det är så jävla jobbigt, man kan typ inte gå normalt och det blir så konstigt när det är det enda stället man har ont i...
Sådär, nu har jag hjälpt er att ta er igenom livet lite lättare och det är dags för mig att sätta igång med lite plugg. Jag måste skriva klar graffitiuppsatsen som skulle varit klar efter lovet. Och sen har vi ju två prov i veckan.
Underbart.
En bild från Båstad där jag var i somras tillsammans med Mami, Syster, Moster och Kusin. Jag var ute med hunden en dag och gick upp på rullstensåsen. Utsikten var jätte vacker.

Skoooor

Idag har jag varit med mamma i arninge och letat presenter till två av mina kusiner och min morbro. Då hittade jag även lite grejer till mig själv, nämligen två par nya skor och en pyjamas. Jag använde min mormors skor hela förra vintern och jag kände att det var dags att hitta nya, jag kommer nog att använda mormors lite i år igen men nu har jag i alla fall lite att variera mellan.
Det var jag som körde bilen eftersom jag antagligen kommer köra upp i januari. Men jag är inte lika säker på det längre för jag och mamma hamnade i största grälet på väg hem och jag tror inte att hon vill köra med mig nå mer nu. :( Hon tycker att jag är för uppkäftig. Antagligen har hon rätt men jag kan inte hjälpa det, det kommer automatiskt. Inte själva uppkäftigheten men jag vill alltid förklara hur jag tänkte när jag gjort något och jag antar att hon inte gillar det. :(

Återigen ett slut på en bokserie

Som man längtar efter den sista boken, man vill alltid veta hur historien som man är så kär i slutar men när den väl kommer blir det så konstigt. Det är liksom slut, ingen mer bok att vänta på. Jag tänker inte säga vad jag tycker om boken nu när jag läst ut den för jag vill att alla ska skaffa sig en egen uppfattning och inte påverkas redan innan de börjar läsa. Men det är jobbigt ska ni veta, jag är en sån där jobbig typ som kan diskutera böcker, eller filmer för den delen, hur länge som helst och som alltid vill prata om det jag läst och sett. Jag får helt enkelt bida min tid tills mina kära vänner har läst boken och är redo att dela med sig av sina åsikter.
Haha, fett seriöst.....

Asså shiiiiitt

Jag har nu läst 700 sidor och fan va spännande det är! Jag vill typ skriva ner vad som händer och prata med någon om det men det går ju inte för då avslöjar jag ju en massa eftersom ingen annan har läst den. Fan asså.

I slowly realise there's nothing on our side.

Tjänade lite chash idag vilket är fett najs nu när julen nalkas. Ska nu ta mig an psykologi-läxan till imorn för att visa min goda-elev-sida.
Det är en biobiljett påväg hem till mig som jag lyckades knycka åt mig i nån grej som jag såg Frida hade gjort på facebook så det är awesome. Något annat som är AWESOME är att resan till ROM är BOKAD! Den 19 februari drar kulturarna på täby enskilda gymnasium till den historiska staden för att suga åt sig av den otroliga historien som strålar ut från byggnaderna och i luften.

Trött

Gick och la mig lite ör sent igår så nu är jag aptrött. Hur trötta nu apor är....
Igår var jag faktiskt en duktig flicka! Lyckades tvinga mig själv till friskis trots att jag bara ville krypa ner i soffa och läsa min bok, ni vet den jag skrev om i ett tidigare inlägg. :)
Nu måste jag börja göra mig i ordning, vi har halv cp-dag (check point) så jag går bara fram till lunch. Fett AWESOME!

Skit internet kan jag bara säga.

Har inte uppdaterat på ett tag eftersom mitt internet inte har funkat men sen igår eftermiddag funkar det i alla fall men då han jag inte lågga in för jag skulle iväg och handla ingredienser till middagen som jag lagade igår. Fett stolt, jag gjorde zuccini lasagne med spenat och fetaost, det blev asgott.
Nu ska jag kolla på Merlin, det kom ut ett nytt avsnitt i söndags (gick på tv i england ocg usa i lördags) och jag har inte kunnat se de pga internetproblemet.

Staden Stockholm

Jupp, ska strax gå till tåget för att åka till stan och träffa Anna för lite faire du shopping. Ska försöka hitta nån fars dag present också. Sen blire ju som sagt tintin innan det bär av hemåt igen, jag ska fortsätta i lite samma anda som igår och plugga på tåget, läsa oryx and crake för att komma ikapp med engelskan, har inte ens läst till den sida som vi skulle ha gjort till i måndags sååå jag har lite att göra på den fronten.

HAHA, in your face.... and my.

JAG ÄR KLAR! Det är fan sjukt, trode aldrig att jag skulle bli det. Och okej det blev ingen storsatsning men what the fuck! vg är också ett bra betyg. Det är bara så jävla skönt att ha det överstökat så att jag inte behöver sitta där på måndag och stressa ihjäl mig, inte för att jag skulle ha gjort det med årets skoltrötthet men why risk it lixom.
Vi hade strömavbrott i halva åkersberga idag, det var lite intressant eftersom jag var på friskis mitt uppe i ett jympapass när allt helt plötsligt blev kolsvart, såg inte ens handen framför ansiktet, vågade inte röra mig eftersom jag då helt klart skulle gått in i någon eller ännu värre, en vägg och gjort illa mig. Asså, fan va hurtiga dem är som håller på med de där jympapassen, de tända några stearinljus och en ficklampa, satte på musik på mobilen och fortsatte passet. Jag var med i typ två minuter sen så tänkte jag fuck it, jag drar hem, och så gjorde jag det.
När jag kom hem tog mamma fram stormköket som stod i klädkammaren efter att jag använde det när jag var och vandrade med mes amis förra sommaren och så kokade hon soppa medan jag duchade med några ljus som enda ljuskälla. Efter att strömen varit borta i knappt en timme så kom den i alla fall tillbaka och allt blev normalt igen. Happy endings you know bro.
Later bros. I'm awesome.
Peace

Plugg-date med Angelica

Trevligt fredags-nöje, plugg-date med Angelica, vi sitter kanske mest och snackar men lite plugg ska vi nog få gjort, dricker lite cider och ska äta lite chockladbollar för att hålla humöret uppe. :P Det är etik-tentan som är på agendat ikväll, den ska va inne på tisdag så det är nog dags att ta tag i den nu. Imorn ska jag in till stan med Annabanana för shopping och fika, sen ska jag på bio med pappa och co. vi ska se Tintin filmen. Meeeeeen nu är det nog dags att återgå till plugget. :(
En fin liten bild på Frida från fredagen då jag hade min Halloweenfest, det var strax innan gästerna kom som hon och Madde lekte lite med min kamera.

I beg your pardon, I never promised you a rose garden.

Mysig dag, var olydig och skippade pa för att åka hem med Angelica som hade bilen och vi hade ett "romantic moment" som hon kallade det i bilen när vi såg den stora månen med en rosa bakgrund och den mystiska dimman som kröp fram över ängarna vi passerade, star wars gubben som hängde i backspegeln och stirrade på mig förgyllde stunden ytterligare. Senare träffades vi igen, (asså jag och angelica, inte star wars gubben) den här gången var även Jan, Robin, Sandra och Lukas med och vi gick till golden för att äta. Efter det skrattade jag så jag fick ont i magen och trodde att jag skulle ramla och vi besteg hackstabacken för den fina utsikten. Angelica och jag upplevde effekten av karma på vägen ner när vi båda ramlade. Jag fick en massa taggbollar på ena skon och benet. INTE kul.  Men sen blev det i alla fall lite varm chocklad hemma hos Angelica innan vi begav oss hemåt i kylan. Japp där har ni det, en lång utläggning av hur min kväll såg ut, jag anade att ni höll på att spricka av nyfikenhet så jag delade med mig.....
Okej, börja med att föreställa er månen större och närmre.
Sedan klipper ni ut månen från den andra bilden och klistrar in den till den här himlen så kan ni se hur det såg ut när vi for längs Nortäljevägen och 276:an.

yoga

jupp, det ska jag på idag innan jag ska till skolan. Är dock inte så tackad eftersom jag har en massa träningsvärk.... men jag har sagt att jag ska göra det så då måste jag. Bläääää, när jag sitter här och tänker på det blir jag mer och mer anti, känns som att det bara kommer vara smärta för mig om jag går dit, typ alla övningar där man står still hur länge som helst i nån konstig ställning som sträcker som fan. Asså, fan, jag är proffs på att övertala mig själv! Måste stänga av datorn så att jag inte fortsätter så här. Det kommer säkert sluta med att jag inte går dit. Tar kanske en promenad istället. FY DIG ANNELI! inte awesome.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHH

Titta vad som låg och vänta i brevlådan när jag kom hem idag!!!!!!!!!!!!!
READING TIME!!!!! AWESOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOME!

Gokväll

Jag och Angelica gjorde en liten fuling och gick tidigare från lektionen, vi satt typ bara och garva så vi bestämde oss för att det var bättre att dra. Väl hemma fortsatte jag i samma icke plugg-stil och tittade på HIMYM tills det var dags att sticka till frisik för jympa. Och jag gick dit! Kände mig fett duktigt även om det tog emot. Var tvungen att äta lite chocklad för att ta mig dit. :P Imorn är det inga lektioner vilket är AWESOME, UP TOP! (High five in himym) Förlåt, men jag är besatt! Om typ nån vecka har jag tittat ikapp och då kommer det lugna ner sig och jag kommer bli lite mer som vanligt. It's gonna be awesome.

Detta fält måste fyllas i

Sitter i skolan och borde plugga filosofi men vem FAN orkar det? Höhö! Angelica hjälper mig med att skirva inlägget, "fan" var till exempel hennes förslag. :) Jag la till de stora bokstäverna, TEAMWORK! yuppiddyyuppyupp, vet ju som ni kanske förstår inte vad jag ska skriva men jag måste ju vara aktiv för min kära läsares skull.
Back to school. Awesome

Sorry bro.

Snöflingorna faller sakta mot marken medan hon ser ut i mörkret och försöker utskilja konturerna av hans ryggtavla som långsamt försvinner.
Asså fett laim! Jag kände för att vara lite filosofisk men det gick ju inte så bra. Jag väljer ändå att publicera det för att låta er få läsa min fina lyrik.... heter det så? Jaja, ni får ta del av min okunnighet också.

Why so serious?

Om jag är en liten slacker en vecka och inte tränar så mycket blir det helt plötsligt mycket jobbigare att ta sig till gymmet. Idag till exempel så blev det ingen träning för mig, hade ju tänkt gå på ett jympapass men eftersom jag slutade så tidigt åkte jag hem emellan och sen var det kört. Meeeen imorn, då jävlar hörrni! Jympapass kl 17:30.
Awesome, nu är det är inte intressant längre, How I met you mother, here i come!

My heart is oldered and nothing can ease the pain, I'm falling into something I'm scared, it's all about her and I can't believe myself, I behave like little girls it's unfair.

Asså, jag vet att mina rubriker är lite långa ibland men vill man skriva ner ett stycke i en låt så vill man. Okej?! DEAL!
Skola idag, lovely. Känner mig inte riktigt taggad, men det måste göras och jag har även kommit fram till att jag inte pallar släpa på min datorn sååååå, jag åker hem direkt efter skolan och då kanske det blir lite plugg hemma men det är högst otroligt. Får se om jag lyckas tvinga mig själv eller inte. Jag ska strax rulla ur sängen och få på mig lite kläder innan det är dags att borsta tänderna och gå till tåget. Can't wait......

Ännu ett lov som passerat då man knappt tittat på skolarbetet som man planerat att göra.

Awesome.
Jupp, det är allt jag kan säga, jag har typ ingen ångest över att jag inte pluggat vilket egentligen är riktigt illa men det kan inte hjälpas. funderar på att typ sitta kvar i skolan efter engelskan imorn och jobba ikapp innan jag ska dra till jympapasset på friskis som börjar 16.30, det skulle kunna funka, alternativt att jag sätter mig på biblan i berga, låter mer frestande, då kan jag ju jobba lite på projektarbetet och ha full tillgång till en massa källor. Ojoj, här flödar ideerna, får se hur det blir imorn. Det tråkiga är att jag inte har gjort engelskaläxan. Får väl läsa lite på tåget imorn. Standard.
Jag var på bio idaaag, den var Awesome! The three musketeers, totaly awesome. och jag märker att mitt konstanta tittande på HIMYM börjar ha sin inverkan, jag börjar föreställa mig att folk ska säga det hela tiden och det var speciellt jobbit under filmen eftersom man inte direkt använde det ordet på 1600 talet då filmen utspelar sig.
Där har ni det mina vänner, Annelis dagliga i-lands problem.
Awesome
Och ja, han till vänster (för den som tittar på bilden) är faktiskt han som spelar Mr. Darcy i stolthet och fördom från 200.... nånting. Han var Awesome.

SMÄRTA!

Shitt asså, jag säger då det att jympa är en jävla bra träning. Jag har så sjukt ont idag, armar, rygg, mage. Fan va ont det gör i ryggen! Blev tvungen att ta 1 ipren och 2 alvedon och nu hoppas jag att det snart blir bättre. Hade bokat in ett spinningpass idag men ja kände att jag inte var i form för ett intensivpass som jag smart nog valde så jag avbokade. Jag är en mes, jag vet. :P
Ikväll blir det i alla all fall halloweenfest och ni är inte bjudna! HAHAHAHAHA! Jupp, bara familjen, in your face!
Tihi!

It's going to be legend-, wait for it, -dary

Ojoj, idag har jag varit duktig, kört två pass på friskis, medeljympa och dans fuego, och nu är jag fett trött och vill bara krypa ner i soffan framför HIMYM. Byebye bitches

Robot boy

You say you're not gonna fight cause no one will fight for you.
And, you think the're not enough love and no one to give it too.
And, you're sure you faught for so love you've got nothing left to lose.
So, you say you're not gonna fight cause no one will fight for you.
You say the weight of the world has kept you from letting go.
And, you think compasion's a flaw and you'll never let it show.
And, you're sure you've hurt in a way that no one will ever know.
But, someday the weight of the world will give you the strength to go.
Hold on, the weight of the world will give you the strength to go.
So, hold on, the weight of the world will give you the streight to go.
So, hold on, the weight of the world will give you the strength to go.
Just, hold on, the weight of the world will give you the strenght to go.
(This is not the end, this is the beginning. Just a voice like a riot rockin' every revision. But you listen to the tone and the violent rhythm, though the words sounds stedy something empty's within 'em)
I'm going rapper yo...

I've got jeans to tight it's all to loud, my feat can't hear the orders from my mind.

Rolig dag idag. :)
Först träffade jag min gamla kompis Linnea i centrum för att käka lunch, vi satt och pratade och skrattade tills det var dags för mig att sticka och hämta Mikael från skolan. Linnea är en sån där person som man alltid har kul med oavsett hur lång tid det har gått sen man sist sågs, det är alldrig några pinsamma tystnader vilket är väldigt skönt! :)
Idag cashade jag dessutom in 300kr på jobbet så nu är jag verkligen fett glad men hinner inte skriva mer för jag tror snart att maten bränns. chiao!
Jaaa, det är ett skärp som hänger på väggen bakom mig, fråga inte varför....
Juste jag köpte för övrigt en ny tröja idag. :)

Sneak peak

“Huvudpersonen” tar sig en sista tur runt i den tomma lägenheten för att se till så att hon inte glömt något, men även för att ta ett sista avsked från den plats hon kallat hem det senaste 5 åren.

Jappjapp, där har ni det, ett litet utdrag ur mitt projektarbete. Okej, you caught me.... det är det enda jag skrivit än så länge. Om ni har några förslag på namn så får ni gärna skriva det som kommentar.


Bakande flicka

Jupp, det är jag det! :)
Dagens bak= Kladdkaka!! Fett gott det ska bli, tillsammans med glass och grädde!
Idag har jag jobbat och fick ju då också betalt för förra veckan som jag skrev att jag skulle och det betydde att jag gick hem 400kr rikare, inte dåligt assow! Men jag har även gjort av med 65kr idag när jag var i täby med mamma för att fika och titta lite i affärer. Det var halva reapriset på lindex och jag köpte då 4par söta trosor. Fett billigt, tre par kost 15kr och ett par kostade 20kr, it's my kind of price!
Men nu ska jag spela kort med mor och syster.....

Why do we do these things we don't wanna do at all?

Jag har typ stukat knät eller nått, känns lite vridet typ och gör ont när jag går. :-( Märkte det först när jag gick hem igår men glömde bort det sen och nu gör det ont igen. Det betyder att jag ska spendera dagen med att röra benet så lite som möjligt, har ett mörkt blåmärke på knät också. Funderar på om jag typ ramla eller nått i fredags men kan inte komma på det... Fett lessen assåw! jaba men vaffan lixom as B typ.....
Okej så blåmärket syns inte så bra på bilden men det är där, jag loooooooooovar!

RSS 2.0